En uke går fort!

Plutselig var uka i Malvik over. Jeg har møtt elever ved sjuende trinn ved Sveberg skole to ganger, og gruppa med de eldre på Hommelvik bibliotek to ganger. I dag møttes de og leste opp for hverandre i Grendahuset på Sveberg skole. Alle leste tekster som har blitt til i løpet av uka. Det ble et flott møte. Tekster om speilbilder, selvbilder, framtidsvisjoner, barndomsminner, årstider – og spørsmål om hele eksistensen – ble framført! De som hadde levd litt lengre kunne til og med fortelle spennende historier fra andre verdenskrig. Det ble en fin samtale på tvers av generasjonene. Anne-Therese Dahle fra Hommelvik bibliotek hadde med frukt og forfriskninger til oss. Og en journalist fra Malvikbladet kom på besøk.

Her er noen bilder fra avslutningen. Takk til biblioteket på Hommelvik og den hyggelige staben på Sveberg skole for fine rammer rundt kurset.

Og for kurslederen var det herlig å ha så motiverte deltagere på kurs.

 

Forhåndsvisning av «2016-01-14 11.29.37.jpg»malvik to bilder tilMalvik 2 bilder

Første dag på besøk i Malvik

 

Hommelvik bibliotek minnene ser meg

Denne uken er det Malvik som får besøk. Klokken 10.00 i morges møtte jeg fem skrivende mennesker i alderen 56 – 81 på Hommelvik bibliotek. Det ble tre innholdsrike timer. Først tok vi en grundig presentasjonsrunde, så gikk vi løs på skriveoppgaver. Mange historier ble fortalt og innsiktsfulle refleksjoner gjort! Og en hjemmelekse til neste treff ble med ned i veska.

I morgen møter jeg en gruppe fra 7. trinn ved Sveberg skole.